sterretjes

Talentendag samen met De LimonadeBrigade

Op zondag 25 september a.s. organiseert De LimonadeBrigade in samenwerking met Fantasiefontein ‘Kleur je talent!’ in Gorinchem. Een unieke dag, ontwikkeld en georganiseerd voor ouder en kind om aan de hand van verrassende spellen en activiteiten op een interactieve manier te ontdekken wat de kwaliteiten zijn van ouder en kind.

In een ontdekkingstocht van verrassende spellen en activiteiten langs de acht verschillende ‘knapheden’ kunnen ouders en kinderen zich samen verwonderen over wat hen gemakkelijk af gaat en wat niet, waar zij meteen op af willen of waar zij liever niet aan beginnen. Niet in competitie, niet om te presteren, maar om samen vol verwondering en plezier te ontdekken wat je eigen talenten en die van de ander zijn.
De gedachte daarachter is dat niemand goed is in alles, maar iedereen is goed in iets. Als ouders talenten van hun kind herkennen, kunnen zij dit koesteren en het kind stimuleren dit in te zetten en verder te ontwikkelen.
Aan het einde van de dag zien ze waar zij én hun kind van gaan stralen.

Er zijn nog slechts enkele plekken beschikbaar.
Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.limonadebrigade.nl.

Reageren?

Reageren?

Helaas, het reactieformulier is op dit moment gesloten.