sterretjes

Bekendmaking activiteit Kleur je talent! – Week van de Opvoeding

Van 10 tot 17 oktober 2011 staat Nederland in het teken van de Week van de Opvoeding. In het hele land vinden leuke en interessante activiteiten plaats rond het thema opvoeden en opgroeien – door en voor ouders, verzorgers, kinderen en jongeren.

In een kind zit meer dan alleen IQ. Ieder kind / mens is uniek een heeft zijn / haar eigen talenten en kwaliteiten. Ben je benieuwd naar de talenten en kwaliteiten van jouw kind en jezelf? De een is heel sterk in taal, leest veel en graag en leert daarom sneller door bijvoorbeeld taalspelletjes. Een ander blinkt uit in beweging.

Fantasiefontein organiseert op zondag 16 oktober een belevingsvolle en kleurrijke middag waarin je samen met je kind of één van je kinderen op zoek gaat naar jullie talenten. In een ontdekkingstocht langs de acht verschillende ‘knapheden’ beleef je op een interactieve manier wat jullie eigen kwaliteiten zijn. Competitie en presteren spelen hierbij geen rol.

Kinderen hebben al een innerlijke schat aan talent(en). Alleen betekent talent hebben nog niet meteen dat het zichtbaar is. Om talent in ‘actie’ te kunnen zien, te benutten en ervan te genieten is het vanuit het ontwikkelingsoogpunt zinvol om meer inzicht te krijgen in deze schat en om de rijkdom ervan aan te spreken. Talentontwikkeling daagt het kind uit, vergroot het zelfbewustzijn en motivatie. Zo ontwikkelt een kind het vermogen om meer vanuit zelfvertrouwen, talent en ambitie te leren en te doen en om meer uit zichzelf en anderen te halen. Talentontwikkeling kent geen verliezers, alleen maar winnaars!

Waar gaan jij én je kind van stralen?

Elke ouder kan met 1 kind deelnemen (kinderen van 5 t/m 12 jaar).

Datum: zondag 16 oktober 2011

Tijd: 13.00 tot 17.00 uur

Locatie: Utrecht, exacte locatie volgt

Kosten: 35,- euro voor ouder en één kind samen, incl. een mini ‘high limo’.

Aanmelden is voor deze activiteit kan via info@fantasiefontein.nl.

Kijk voor meer activiteiten tijdens de Week van de Opvoeding op www.weekvandeopvoeding.nl.

Reageren?

Reageren?

Helaas, het reactieformulier is op dit moment gesloten.