sterretjes

Nieuws

Filmpje project: Kleur je talent!

Fantasiefontein was met het project ‘Kleur je talent’ op basisschool c.b.s. ’t Twiespan. Dit ter gelegenheid van de heropening van hun school. Voor 1 dag waren alle klaslokalen omgetoverd tot heuse, kleurrijke talentlokalen. Alle leerlingen kregen de mogelijkheid om middels een KNAP-route in contact te komen met de 8 verschillende ‘knapheden’ en de daarbij .

Continue Reading >

Kerstworkshop: Talent3D

Leuke kerstworkshop: Talent3D

Vervelen tijdens de kerstvakantie? Nee, dat hoeft helemaal niet!
Atelier Kleurwijs en Fantasiefontein organiseren samen een leuke workshop. Ze nemen jou mee op een leuke en creatieve ontdekkingstocht vol plezier naar jouw TALENT!

Elk kind is uniek en heeft zijn of haar eigen talenten, oftewel iedereen is kleurRIJK!

Je gaat aan de slag met hout, glitters, vilt, stof, vrolijke knopen en linten en nog veel meer leuke dingen .

Continue Reading >

Fantasiefontein in DeStadGorinchem

De LimonadeBrigade verzorgde zondag 25 september in samenwerking met Fantasiefontein ‘Kleur je talent!’. Een unieke dag, ontwikkeld en georganiseerd voor ouder en kind om aan de hand van verrassende spellen en activiteiten op een interactieve manier te ontdekken wat hun eigen kwaliteiten zijn. Op deze zonnige nazomermiddag kwamen 18 (groot-)ouders en kinderen naar Fort Vuren. Lees meer …

Continue Reading >

Bekendmaking activiteit Kleur je talent! – Week van de Opvoeding

Van 10 tot 17 oktober 2011 staat Nederland in het teken van de Week van de Opvoeding. In het hele land vinden leuke en interessante activiteiten plaats rond het thema opvoeden en opgroeien – door en voor ouders, verzorgers, kinderen en jongeren.

In een kind zit meer dan alleen IQ. Ieder kind / mens is uniek een heeft zijn / haar eigen talenten en kwaliteiten. Ben je benieuwd .

Continue Reading >

Talentendag samen met De LimonadeBrigade

Op zondag 25 september a.s. organiseert De LimonadeBrigade in samenwerking met Fantasiefontein ‘Kleur je talent!’ in Gorinchem. Een unieke dag, ontwikkeld en georganiseerd voor ouder en kind om aan de hand van verrassende spellen en activiteiten op een interactieve manier te ontdekken wat de kwaliteiten zijn van ouder en kind.

In een ontdekkingstocht van verrassende spellen en activiteiten langs de acht verschillende ‘knapheden’ kunnen ouders en kinderen zich samen verwonderen over .

Continue Reading >